EEN STERK TEAM

De professionals binnen het Sterk interim management netwerk zijn gespecialiseerd in (digitaal) veranderingsmanagement en hebben jarenlange ervaringen en een eigen netwerk aan expertise in met name de supply chain en logistiek. Van senior developers, architecten, product owners, door de wol geverfde projectleiders tot digitale strategie experts om de digitale koers te bepalen.

De missie van Sterk interim management is om organisaties die een (digitale) bedrage aan de maatschappij (kunnen) leveren te helpen in hun digitale strategie en uitvoering daarvan.

De visie van Sterk interim management is dat alleen organisaties met een duidelijke strategie een digitale visie kunnen bepalen en (laten) uitvoeren.

Volgens Sterk zijn wilskracht, communicatie, sfeer, kennis en intellectuele capaciteiten de randvoorwaarden voor succesvolle transities.    

EEN STERK TEAM

“Juist als Interim Manager is het van groot belang te handelen vanuit een overkoepelende strategie: een helder plan, als leidraad voor verdere actie. Uiteindelijk draait het natuurlijk allemaal om de mensen. Een goed team om je heen, heldere doelen en de passie om ze waar te maken.”

René Bruijnespecialist digitale transities