ONZE AANPAK

Data werd jarenlang IT technologisch ingestoken met als gevolg technisch sterk project management en technologisch en functioneel gezien uitstekende maar onpraktische oplossingen. Meestal ontstond na oplevering van IT projecten het zwarte pieten spel en probeerde sommige er toch nog iets van te maken met als gevolg grote budget overschrijdingen, slechte sfeer, kwaliteitsverlies en systemen die na oplevering vaak dezelfde functionaliteiten en informatie opleverde als voorgaande systemen.

Onze digitale transitie aanpak is compleet anders door vanaf dag één toekomstige eindgebruikers van de hele keten bij de transitie te betrekken, enthousiasmeren door hen te laten bepalen welke data en daaruit gedestilleerde informatie, zij nodig hebben om de keten (nog) beter te laten functioneren. 

De professionals van Sterk Interim hebben veel ervaring in het realiseren van digitale transities en het begeleiden van organisaties in het zelf behalen van de uitspraak “Mission completed”. 

ONZE AANPAK

“Digitale transitie vraagt om wilskracht en doorzettingsvermogen van alle betrokken partijen. Eigenschappen die Sterk interim ter tafel brengt en voor u inzet tijdens de uitvoering en begeleiding.”  

René Bruijnespecialist digitale transities